6. ÉRZÉK Sütők Absolute dizájnban

Amikor a kiváló sütési eredmény
találkozik az egyszerű
megvalósítással

Intuitív
beállítás

A 6. ÉRZÉK technológiának és programgombnak köszönhetően 3 egyszerű lépéssel beállíhatja sütőjét. Csak válasszon egyet a 16 előre beprogramozott sütési funkció közül és élvezze a könnyedén elkészülő remekművet!

Play Video - Whirlpool

Funkciók minden
igényhez

Tapasztalja meg a sütés szabadságát! A 6. ÉRZÉK forgókapcsoló és érintőgombok segítségével beállíthatja a 6 leggyakrabban elkészített étel kategóriájának megfelelő sütési funkciót, így a recepteket mindig tökéletesen és magabiztosan készítheti el!

6. Érzék HÚS

6. Érzék TÉSZTÁK

6. Érzék MAXI SÜTÉS

Verhetetlen energia
és idő-megtakarítás

A Ready2Cook funkciónak köszönhetően nincs szükség előmelegítésre, így értékes időt és akár 20% energiát is megtakaríthat!*

Forradalmian
új sütőtisztítás

A SmartCleanTM technológinak köszönhetően időt, energiát megtakarítva és a környezetet is védve tisztíthatja sütőjét. Mindössze 30 perc és a sütő tökéletesen tiszta lesz, nincs szükség vegyszerek használatára.

Absolute dizájn,
tökéletes szépség!

Élvezze az Absolute termékcsalád nyújtotta élményt, a 6. ÉRZÉK funkciókat, az ujjlenyomatmentes felületet és a gyönyörű dizájnt, amely tökéletesen illik minden Absolute termékcsaládba tartozó készülékhez.

Csendes
ajtózáródás

A könnyített ajtózáródásnak köszönhetően a konyhája még csendesebb lesz. Az ajtóban található különleges rendszer megakadályozza, hogy erős zaj keletkezzen az ajtó záródásakor.

Könnyed
csúsztathatóság

A könnyedén csúsztatható sütőtálcákkal egyszerűbb a főzés. A sütőrácsok stabilitását és kinézetét továbbfejlesztették és a sütőtálcák is felújításra kerültek, hogy még jobb teljesítményt biztosítsanak. A mélyebb sütőtálca tökéletesen használható egyes különleges receptek elkészítéhez is.

Több hely,
több kreativitás

A 65 literes belső tér lehetővé teszi, hogy egy időben több ételt is készítsen. A rácsok ötféle különböző szinten való elhelyezésével a sütés rugalmassá válik. A különféle ételek elkészítéséhez a sütőtér minden része használható.


* Egy Whirlpool A energiaosztályú készülék, vagy annak megfelelő átlagos energiafogyasztásával összehasonlítva.

6. ÉRZÉK Absolute dizájnban