Grand Side by Side hűtőszekrények

Grand
Side by Side

Ideális hely az ételek
minőségének megőrzésére!

Fedezze fel a rugalmas elhelyezési megoldásokat a tárolandó ételek számára

Intuíció és egyszerű használat

Kiemelt teljesítmény

Letisztult design

Space Management: ideális helygazdálkodás

620 lt = 231

Az új Grand Side by Side készülék egy egyajtós szabadonálló hűtő és egy egyajtós fagyasztószekrény kombinációjaként, mintegy 620 liter kapacitással bír, ami akár 23 bevásárlószatyornyi1 étel elhelyezését is lehetővé teszi!

1 30*30 cm-es bevásárolószatyorral számolva

Az ételmegőrzésben nyújtott
fejlett technológia

Maximális frissesség,
akár 4-szer hosszabban ideig2

A 6. Érzék Fresh Control technológia állandó felügyeletet biztosít a hőmérséklet és a páratartalom ellenőrzésére, így az élelmiszerek akár 4-szer hosszabb ideig is megőrzik frissességüket.2

A káros fagyasztási "égések" akár 50%-kal is csökkenthetők2

A Freeze Control, speciális szenzoros fagyasztásvezérlés csökkenti a hőmérséklet-ingadozást a fagyasztótérben, így ideális feltételeket teremt a fagyasztott élelmiszer minőségének legjobb megóvásához, így a káros fagyasztási "égések" akár 50%-kal is csökkenthetők.2

1. Belső teszt eredmények alapján, összehasonlítva egy A++ energiaosztályú, Freeze Control technológát használó és egy anélküli Whirlpool fagyasztókészüléket.
2. Összehasonlítva a Total No Frost Whirlpool hűtőkészülékkel. A frissesség egy speciális időtartamra vetített számított érték, a szín, a pH-érték, a súlyveszteség vizsgálatának átlagából. A szavatossági idő változhat az élelmiszer állapota és vásárlási ideje szerint. A lejárati időt mindenképpen figyelembe kell venni.

Praktikus kialakítás,
könnyű beszerelhetőség

Közvetlenül a falhoz helyezhető

Az új Grand Side by Side bárhol könnyen elhelyezhető, állítható a sarokba, vagy közvetlenül a fal mellé, 0 cm a résnek köszönhetően az új ajtók, illetve a fal és bármely más konyhai berendezés között.

Pontos illeszkedés

A hűtőajtók közötti, valamint a fal és más konyhai berendezések közötti 0 cm-es rés pontos illeszkedést biztosít.

Könnyű ajtóbeállítás

A vékonyabb, mindössze 45 mm vastag, teljesen nyíló ajtók zsanérjai úgy készültek, hogy az ajtók ne ütközzenek a falnak vagy más konyhai berendezésnek, amikor kinyitjuk őket és tökéletesen illeszkedjen a többi készülékhez.

Rugalmas ételtárolási lehetőségek a hűtőben

Ajtórekesz a leggyakrabban használt elemekhez

A tárolórész az ajtó felső részében helyezkedik el, és külön a friss, mindennap használt termékekhez alakították ki.

Polcra helyezhető elválasztó, új szint a tárolásban

A hasznos elválasztónak köszönhetően egy második, szintén használható polcrész keletkezik, a hűtőben, rendezetten, akár függőleges módon is.

Palacktartó polc, a könnyű elhelyezéshez

Ebben a részben elhelyezhetők a sztenderd palackok és a négyszögletes alakú italok is (pl. tejes vagy gyümölcsleves dobozok). Mindig szem előtt vannak és könnyen elérhetőek. A palacktartó polc, könnyedén áthelyezhető egyik helyről a másikra, vagy akár ki is szedhető, így nagyobb használható teret kapunk.

A fagyasztótér legjobb kihasználása

Kis rekeszek, ergonómikus fogantyúval

A fagyasztó belsejében elhelyezett kis fiók segítségével tökéletesen élelmiszert és rendezhetjük azokat kategóriákba. Ezek a fiókok még ergonomikus fogantyúkkal is el vannak látva, így praktikus fogást és könnyű kiszedést tesznek lehetővé.

Fiók elválasztó, a rendezett belső térért

A fagyasztó rekeszeiben kialakított elválasztók segítségével igazán rendezetten tárolhatók és könnyen elérhetők az élelmiszerek. Lehetővé teszi például az ételek kategóriába rendezését, így mindig könnyedén megtalálhatja, amire szüksége van.

XXL fiók a terjedelmes élelmiszerek tárolására

A nagy méretű fiókok segítségével minden típusú élelmiszer könnyedén lefagyasztható, még a terjedelmes ételek is. Egyes tároló rekeszek kiszedhetők, és átrendezhetők, hogy a lehető legjobb tárolási megoldást nyújthassa Önnek.

Grand Side by Side termékválaszték

 • Grand Syde by Side

  SW6 AM2Q W

  "A++" energiaosztály

  6.Érzék Fresh Control

  Discover More

 • Grand Syde by Side

  UW6 F2C WB

  "A++" energiaosztály

  NoFrost funkció

  Discover More

 • Grand Side by Side

  SW8 1Q W

  "A+" energiaosztály

  6.Érzék Fresh Control

  Discover More

 • Grand Side by Side

  UW8 F1C WB N

  "A+" energiaosztály

  NoFrost funkció

  Discover More