6. Érzék Jet Chef Prémium mikrohullámú sütő

Fedezze fel a kiváló
mikrohullámú sütés élményét!

Mesterszakács
eredmények

Csak válasszon egyet a beprogramozott receptek közül és a mikrohullámú sütő beállítja az ideális hőmérsékletet és a szükséges időt a tökéletes eredmény érdekében.

Mentse el 10
kedvenc receptje
elkészítési idejét!

Most személyre szabhatja mikrohullámú sütőjét 10 kedvenc étele elkészítési folyamatának elmentésével. Csak nyomja meg a Kedvencek gombot, és a mikrohullámú sütő elvégzi a többit Ön helyett.

Verhetetlen
ropogósság

Köszönhetően az egyedülálló Crisp funkciónak, pár perc alatt is ellenállhatatlanul ropogós ételeket készíthet.

Speciális funkciók

Párolás-Főzés

Egészséges, ízletes receptek egy gombnyomásnyira. Ízletesen finomra párolja a zöldségeket, tökéletesre főzi meg a tésztát és a rizst.

Kenyérkiolvasztás

Fagyasztottból friss pékáru pár másodperc alatt. Az egyedülálló Kenyérkiolvasztás funkcióval bármikor friss és meleg kenyeret varázsolhat az asztalra!

Egészséges Sütés

Ízletes ételek, olaj nélkül. A Chef Menü Egészséges Sütés ételkategória kiválasztásával olajmentesen sütheti ki a fagyasztott hasábburgonyát,csirkefalatokat, halrudakat és egyéb ételeket.

Absolute dizájn

Exkluzív Whirlpool dizájn a modern és elegáns konyháért! Ergonómikus élmény. Olyan szabadonálló mikrohullámú sütő, mely a beépített konyhákba is jól illeszkedik.

33 literes kapacitás

Rugalmasan használható nagy méretű tálak melegítésére is, köszönhetően a forgótányér leállítás funkciónak.


* A legutóbbi független fogyasztói tesztek alapján, melyet európai fogyasztói szervezetek végeztek 2011, 2012, 2013-ban.

6. Érzék Jet Chef Prémium mikrohullámú sütők