Supreme Side by Side beépíthető hűtő

Supreme Side by Side
beépíthető hűtő

Még több hely
a frissességnek

Fedezze fel az ideális helyet és elhelyezési opciót a tárolandó elemek számára!

Intuíció és egyszerű használat.

Kiemelt teljesítmény

Letisztult design

Fedezze fel a tároláshoz szükséges igazi helyet!

530 liter = 2600

Dupla kapacitás, dupla teljesítmény, az egyedi készülékben, mely több helyet és rugalmasabb elhelyezést, tökéletes illeszkedést biztosít a hűtő és fagyasztó, valamint a konyhabútor között. Az egyajtós hűtő és egyajtós fagyasztó dupla kapacitásának köszönhetően az új Supreme Side by Side beépíthető hűtő különlegesen nagy, 530 literes kapacitása segít abban, hogy Önnek ritkábban kelljen vásárolni mennie, mert rengeteg étel elhelyezhető benne.

Az érték egy átlagos "Granny Smith" zöldalma méretét és súlyát veszi alapul.

Magas teljesítmény

Maximális frissesség, akár 4-szer hosszabban ideig

A 6. Érzék Fresh Control technológia állandó felügyeletet biztosít a hőmérséklet és a páratartalom ellenőrzésére, így az ajtó kinyitása után akár 5-ször gyorsabban visszaállhat a hőmérséklet. Az AITA élelmiszertechnológiai szakemberek által ideálisnak tartott 70- 85% közötti megfelelő páratartalom biztosításával az élelmiszer akár 4-szer hosszabb ideig is megőrzi frissességét.

Nincs többé kézi leolvasztás a fagyasztóban

A teljes tárolóteret betöltő megfelelő légáramlásnak köszönhetően, a No Frost technológia meggátolja a jégképződést a fagyasztóban, így nem szükséges a fagyasztó kényelmetlen leolvasztásával foglalkoznia.

Akár 2 kg fagyasztott élelmiszer, mindössze 4 óra alatt

A sokkoló fagyasztás a leggyorsabb fagyasztási technológia a piacon, amely lehetővé tesz 2 kg élelmiszer teljes lefagyasztását mindössze 4 óra alatt. A gyorsfagyasztó rész igény szerint aktiválható, melynek használata garantálja a fagyasztott étel legjobb minőségét.

A káros fagyasztási "égések" akár 50%-kal is csökkenthetők

A speciális, szenzoros fagyasztásvezérlés csökkenti a hőmérséklet-ingadozást a fagyasztótérben, így ideális feltételeket teremt a fagyasztott élelmiszer minőségének legjobb megóvásához.

1. Összehasonlítva a Total No Frost Whirlpool hűtőkészülékkel. A frissesség egy speciális időtartamra vetített számított érték, a szín, a pH-érték, a súlyveszteség vizsgálatának átlagából. A szavatossági idő változhat az élelmiszer állapota és vásárlási ideje szerint. A lejárati időt mindenképpen figyelembe kell venni. 2. Az AITA Italian élelmiszertechnológiai nonprofit egyesület a Nemzetközi Élelmiszertudományi és Technológiai Szervezet (IUFost) tagja. 3. Belső teszt eredmények alapján, összehasonlítva egy A++ energiaosztályú, Freeze Control technológát használó és egy anélküli Whirlpool fagyasztókészüléket.

Nagy hatékonyságú megoldás

Akár 20% energia is megtakarítható az A++ energiaosztállyal

A feljett elektronika és a változtatható sebességű kompresszor alkalmazásának köszönhetően, az energiafelhasználás jelentősen csökkenthető, akár 20%-kal is. A hűtőkészülék A+++ energiaosztályban is elérhető.

Az új led-világítási rendszer

A feljett led-világítási technológia tökéletes láthatóságot biztosít a hűtő- és a fagyasztótérben. Ez a megoldás kétszer erősebb világítást és négyszer kevesebb energiafelhasználást biztosít. Kétféle megoldás is létezik a hűtőtérben: a felső világítás, vagy a prémium kivitel, ahol a felső spot-világítást 4 oldalsó megvilágítással kombinálnak.

Még több rugalmasság a mindennapi használathoz

Rugalmas helykihasználás

Az új fagyasztó hasznos térfogata akár 210 literes is lehet, és optimális helykihasználásával teljesen kiszolgálja az Ön tárolási igényeit. A fagyasztótér akár 6 kihúzható fiókot és 2 lehajtható ajtós tárolórészt is tartalmazhat, valamennyi élelmiszer kényelmes tárolásához.

Jégkockatartó kis rekesz

Kisméretű darabok könnyen elérhető tárolására használható ez a tartórekesz. Az ide helyezett jégkockatartó megóv attól, hogy a jég más élelmiszerekkel érintkezzen.

Elcsúsztatható osztóbetétek

A hűtő- és az ajtópolc is, az egyéni igények szerint maximálisan kihasználható, a praktikus, elcsúsztatható osztóbetétek segítségével.

Prémium fiókok, teleszkópos tartósínnel

Az átlátszó előlapnak köszönhetően a prémium kivitelű, nagy és robosztus fiókok tartalma mindig látható lesz. Az új teleszkópos tartósín a fióknak rendkívül könnyű és gyors mozgatását teszi lehetővé.

Palacktartó állvány

A sima felületű állvány a polc hátsó részére helyezhető, így előtte akár más élelmiszer is tárolható.

Supreme Built-In Syde by Side range

 • Szabadonálló egyajtós hűtőszekrény

  SW6 AM2Q W

  "A++" energiaosztály

  6.Érzék Fresh Control

  Megtekintés

 • Fagyasztószekrény

  UW6 F2C WB

  "A++" energiaosztály

  NoFrost funkció

  Megtekintés

 • Szabadonálló egyajtós hűtőszekrény

  SW8 1Q W

  "A+" energiaosztály

  6.Érzék Fresh Control

  Megtekintés

 • Fagyasztószekrény

  UW8 F1C WB N

  "A+" energiaosztály

  NoFrost funkció

  Megtekintés