Fedezze fel a Whirlpool által kínált különleges ajánlatokat és előnyöket!

Különleges ajánlatok, melyeket a Whirlpool kínál Önnek

Kiemelt ajánlataink

5 év garancia a kompresszorra!
Vásároljon a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalmazott Direct Cooling vagy StopFrost típusú Whirlpool hűtőszekrényt, a vásárlást követő 1 éven belül regisztrálja azt oldalunkon, így az Ön által regisztrált termékre 5 év garancia vonatkozik a készülék kompresszorára.

>> További részletek és feltételek

5 év garancia a motorra
Vásároljon 2015. január 1. után a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalmazott hagyományos motorral rendelkező Whirlpool mosógépet regisztrálja azt oldalunkon, így az Ön által regisztrált termékre vonatkozóan a vásárlás napjától számított 5 év garancia vonatkozik a motorra.

>> További részletek és feltételek

10 év garancia a kompresszorra!
10 év kiterjesztett idejű és korlátozott tartalmú gyártói garancia a NoFrost típusú hűtőszekrényének kompresszorára.

>> További részletek és feltételek

10 év garancia a fagyasztóládák kompresszorára!
Whirlpool fagyasztóládák esetén 10 év gyártói garanciát adunk a kompresszorra!

>> További részletek és feltételek

20 év motorgarancia Supreme Care ZEN technológiával rendelkező mosógépek esetén!
Vásároljon Whirlpool Supreme Care ZEN technológiával rendelkező mosógépet, regisztrálja azt oldalunkon, az Ön által regisztrált termékre vonatkozóan a vásárlás napjától számított 20 év garancia vonatkozik a motorra.

>> További részletek és feltételek

10 év garancia a szupercsendes ZEN motorra!
Vásároljon a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalmazott, ZEN motorral rendelkező Whirlpool mosógépet, regisztrálja azt a vásárlást követő 1 éven belül oldalunkon, így az Ön által regisztrált termékre vonatkozóan a vásárlás napjától számított 10 év garancia vonatkozik a motorra.

>> További részletek és feltételek

10 év motorgarancia a hőszivattyús szárítókra!
Vásároljon a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalmazott, a promócióban résztvevő Whirlpool szárítógépet, regisztrálja azt oldalunkon, így az Ön által regisztrált termékre vonatkozóan a vásárlás napjától számított 10 év garancia vonatkozik a motorra.

>> További részletek és feltételek

10 év garancia az inverter motorra!
Vásároljon a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalmazott INVERTER motorral rendelkező Whirlpool mosógépet, a vásárlást követő 1 éven belül regisztrálja azt oldalunkon, így az Ön által regisztrált termékre vonatkozóan a vásárlás napjától számított 10 év garancia vonatkozik a motorra.

>> További részletek és feltételek

10 év garancia a BPM motorra!
Vásároljon a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalmazott, BPM motorral rendelkező Whirlpool mosógépet, a vásárlást követő 1 éven belül regisztrálja azt oldalunkon, így az Ön által regisztrált termékre vonatkozóan a vásárlás napjától számított 10 év garancia vonatkozik a motorra.

>> További részletek és feltételek

10 év garancia az üsttér átrozsdásodása ellen Whirlpool mosogatógépeknél!
Vásároljon a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalmazott 60 cm széles Whirlpool mosogatógépet, a vásárlást követő 1 éven belül regisztrálta azt oldalunkon (regisztracio.whirlpool.hu), így az Ön által regisztrált termékre vonatkozóan a vásárlás napjától számított 10 év, azaz 120 hónap kiterjesztett idejű és korlátozott gyártói garancia vonatkozik a belső tér átrozsdásodása ellen.

>> További részletek és feltételek

6.Érzék indukciós sütők
KÍVÜL ROPOGÓSRA SÜLT, BELÜL OMLÓS ÉTELEK
Tökéletesen és egyenletesen átsült ételek gyorsan,energiatakarékosan, melyekkel mindig ámulatba ejtheti vendégeit.
....bemutatjuk a lenyűgöző 6.Érzék indukciós sütőnket.

>> Tovább

Hosszan tartó frissesség és kényelem egyben!

Amennyiben Ön 2017.09.01 és 2017.09.30 között Whirlpool FreshCare+ mosógépet vásárol és regisztrálja termékét, részt vesz promóciónkban, mely keretein belül az első 500 FreshCare+ mosógépet beregisztráló ajándék 50%-os sloggi kedvezménykupont kaphat ajándékba. Felhívjuk a figyelmet, hogy a promóció szigorúan regisztrációköteles, melyre a a www.regisztracio.whirlpool.hu weboldalon van lehetőség a Termékregisztráció menüpontban.

>> Tovább