Amerikai hűtőszekrények

 • Q: Hogyan őrizhetem meg biztonságosan az étel minőségét áramkimaradás esetén?

  A:

  Ha az otthonában áramkimaradás van, változó annak hossza, amíg a fagyasztó hideg marad. A teljesen feltöltött fagyasztó tovább hideg marad, mint a félig feltöltött, és a fagyasztott hússal teli fagyasztó tovább hideg marad, mint a készétellel feltöltött fagyasztó. A hideget úgy őrizheti meg a lehető legtovább, ha zárva tartja az ajtót. Ha a fagyasztó nincs teljesen feltöltve, az ételt hőszigetelésként körbetekerheti újságpapírral, azonban ne felejtse el eltávolítani a papírt, ha visszatért az áram. 

 • Q: Milyen a teljes No-Frost rendszerű hűtő vagy fagyasztó?

  A:

  A teljes No Frost rendszer megszünteti a hűtő és fagyasztó jegesedését úgy, hogy hideg levegőt áramoltat a készülék belsejében lecsökkentve a készülékben a páratartalmat. Az ételek csomagolásai nem tapadnak össze, az ételek cimkéi is olvashatóak maradnak, és a lerakódott jég sem vesz el tárolóhelyet. A leolvasztásra pedig soha vagy szinte soha sincs többé szükség. 

 • Q: Többféle energiaosztály közül melyik a legjobb?

  A:

  Az A+++ a legkisebb energiafogyasztású osztály. Ez jó a környezetnek, és az Ön pénztárcáját is kíméli. 

 • Q: Hogyan szabadíthatom meg a hűtőmet a kellemetlen szagoktól?

  A:

  Enyhe tisztítószerrel tisztítsa a belsejét.

 • Q: Mi a legjobb módja a hűtő tisztításának?

  A:

  Havonta körülbelül egyszer tisztítsa meg a hűtőt és a fagyasztót belülről, hogy ne alakulhasson ki kellemetlen szag. Ha valami kiömlik, azonnal törölje fel. Húzza ki a hűtő hálózati dugóját vagy kapcsolja le az áramot. Vegye ki az összes kivehető részt, például polcok, zöldségtartó stb. Alaposan mossa el kézzel, öblítse le és szárítsa meg a kivehető részeket, és a belső felületet tiszta rongy vagy puha ruha és enyhe mosószeres meleg víz segítségével. Ne használjon súrolószert vagy durva tisztítószereket, például ablakspray-t, dörzsit, gyúlékony szereket, tisztító viaszt, koncentrált tisztítószert, fehérítőszert vagy petróleum tartalmú tisztítót a műanyag belső részeken és az ajtó tömítésénél, illetve szigetelésnél. Ne használjon papírtörlőt, dörzsit vagy más durva tisztítóeszközt. Ezek megkarcolhatják vagy megsérthetik az anyagokat. A szagok eltüntetéséhez a belső falakat meleg víz és szódabikarbóna keverékével (2 evőkanál (26 g) 1 liter vízbe) moshatja le.

  A rozsdamentes acél és festett fém külső felületeket tiszta ronggyal vagy puha ruhával és enyhe tiszítószeres meleg vízzel tisztítsa. Ne használjon súrolószert vagy durva tisztítószereket. Puha ronggyal törölje szárazra. A festett fém felületek további védelmére használjon viaszt, a készülékre a viaszt puha ronggyal vigye fel. Ne használjon viaszt a műanyag részeknél.

 • Q: Milyen hőmérsékletnek kell lennie a hűtőben és a fagyasztóban?

  A:

  Átlagosan a 3-4°C hőmérséklet a megfelelő 0 és 7°C szélső értékekkel. 7°C-on az ételek gyorsabban romlanak.