Ez a szokatlan, mégis egyedi recept biztosan lenyűgöző lesz ízletes előételként, hiszen a francia tarte tatin finom, omlós textúráját ötvözi a hagyma természetes édességével, egy kis cukorral megfőzve.

Hozzávalók
- Omlós tészta 250 g
- Pirított hagyma 3
- Vaj 30 g
- Porcukor 3 kanálnyi
Lépések
1.
Hámozza meg és szeletelje fel a hagymát.
2.
Szórja meg a különleges Crisp tányér alját cukorral, majd tegye bele az apróra vágott vajat és a felszeletelt hagymát.Süssük 6 percig, úgy, hogy a mikrohullámú sütőt Crisp fokozatra állítjuk.
3.
Vegye ki, és hagyja kissé kihűlni, majd tekerje vékonyra a leveles tésztát, és helyezze a hagymára.
4.
Tegye a Crisp tányért a mikrohullámú sütőbe, válassza a Crisp lehetőséget, és állítsa be a sütési időt 15 percre.
5.
Ha megsült, fordítsa fejjel lefelé egy nagy tányérra, és szeletelve, a tányér egyik oldalán elhelyezett ehető virágokkal díszítve tálalja.