Egy recept, amely bár időt vesz igénybe, de lehetővé teszi a kellemes önmegfigyelés pillanatát, kiváló gasztronómiai eredménnyel.

Hozzávalók
- Leveles tészta 250 g
- Sütőtök 200 g
- Kecskesajt 100 g
- Vegyes gombák 100 g
- Főtt gesztenye 50 g
- Méz 4 teáskanál
Lépések
1.
A leveles tésztát nyújtsa ki vékonyan
2.
Vágja fel oldalanként kb. 10 cm-es négyzetekre
3.
Bélelje ki a sütőformákat a leveles tészta négyzetekkel
1.
![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step1]()

2.
![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step2]()

3.
![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step3]()

4.
Vágja kockákra a sütőtököt
5.
Rendezze el a sütőtököt a sütőformákban
6.
Adja hozzá az apróra vágott gombát és az apróra vágott főtt gesztenyét
4.
![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step4]()

5.
![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step5]()

6.
![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step6]()

7.
Adja hozzá a kecskesajtot
8.
Öntsön egy csepp mézet a tetejére
9.
Szórja meg apróra vágott dióval
7.
![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step7]()

8.
![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step8]()

9.
![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step9]()

10.
Válassza ki a sütő menüből a Cook4 funkciót, állítsa be a sütési időt 30 percre, és kezdje el a sütést
11.
Helyezze a tepsit a sütőformákkal az 1. szintre, a többi szintre pedig a pulykaszeleteket, a burgonyapelyheket és a tartot.
12.
Ha elkészült, tálalja a pitéket, hagyja kihűlni a tartot, a pulykás- és burgonyás pitét pedig hagyja melegen, hogy második fogásként tálalhassa.
10.
![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step10]()

11.
![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step11]()

12.
![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step12]()

13.
Vegye ki a pitéket a sütőformából, és díszítse karácsonyi díszekkel.
13.
![Gombás, tökös, mézes és gesztenyés mini piték - step13]()
