Víz, vitaminok és kalória: a friss szezonális gyümölcs a jó közérzet és az energiadús nyár egyik kulcsfontosságú összetevője

Hozzávalók
- Ananász 1
- Málna 150 g
- Goji bogyó 30 g
- Dió 50 g
- Friss menta 1 csokor

Lépések
1.
Késsel távolítsa el a leveleket az ananászról
2.
Egy speciális eszközzel távolítsa el a magot és szelje le a gyümölcshúst
3.
Vágja félbe a szeleteket, és tegye a párolókosárba
1.
![Hideg saláta párolt ananásszal és piros bogyós-mentás dresszinggel - step1]()

2.
![Hideg saláta párolt ananásszal és piros bogyós-mentás dresszinggel - step2]()

3.
![Hideg saláta párolt ananásszal és piros bogyós-mentás dresszinggel - step3]()

4.
Adja hozzá a Goji bogyókat és 100 ml vizet
5.
Helyezze be a sütőbe, és válassza ki a Dual Steam módot
6.
Állítsa a sütési időt 9 percre, majd nyomja meg a Start gombot
4.
![Hideg saláta párolt ananásszal és piros bogyós-mentás dresszinggel - step4]()

5.
![Hideg saláta párolt ananásszal és piros bogyós-mentás dresszinggel - step5]()

6.
![Hideg saláta párolt ananásszal és piros bogyós-mentás dresszinggel - step6]()

7.
Közben a málnát villával pépesítjük, a diót meghámozzuk, majd összetörjük
8.
Ha kész, tálaljuk az ananászt a málnapürével, és díszítsük apróra vágott dióval és mentalevéllel.