Víz, vitaminok és kalória: a friss szezonális gyümölcs a jó közérzet és az energiadús nyár egyik kulcsfontosságú összetevője
Hozzávalók
- Ananász 1
- Málna 150 g
- Goji bogyó 30 g
- Dió 50 g
- Friss menta 1 csokor
Lépések
1. Késsel távolítsa el a leveleket az ananászról
2. Egy speciális eszközzel távolítsa el a magot és szelje le a gyümölcshúst
3. Vágja félbe a szeleteket, és tegye a párolókosárba
1.
2.
3.
4. Adja hozzá a Goji bogyókat és 100 ml vizet
5. Helyezze be a sütőbe, és válassza ki a Dual Steam módot
6. Állítsa a sütési időt 9 percre, majd nyomja meg a Start gombot
4.
5.
6.
7. Közben a málnát villával pépesítjük, a diót meghámozzuk, majd összetörjük
8. Ha kész, tálaljuk az ananászt a málnapürével, és díszítsük apróra vágott dióval és mentalevéllel.