A méz és a málna édessége, a lime savanykás jegye és a lazac íze a Whirlpool W7 - W Collection 100%-os gőzfunkcióinak finomságával egyesül. Egy recept, amely egy kis édességgel kielégíti az érzékeit.
Gluténmentes
Pescetárius
Mindenevő
Hozzávalók
Friss lazac filé
600 g
Méz
30 g
Málna
100 g
Balzsamecet
20 ml
Friss bazsalikom
1 csokor
Lime
1
Rózsaszín bors
egy csipetnyi
Tengeri só
egy csipetnyi
Lépések
1.
Egy tálban keverjük össze a mézet és a lime levét
2.
Tegye a lazacfilét egy tálcára, majd kenje meg a mézes keverékkel, és ízesítse egy csipetnyi őrölt rózsaszín borssal és tengeri sóval.
3.
Helyezze be a sütőbe a gőzben való sütéshez egy speciális perforált tepsire
1.
2.
3.
4.
Töltse fel a tartályt folyó vízzel, amíg a kijelzőn megjelenik, hogy a tartály megtelt
5.
Válassza a Pure Steam funkciót, majd állítsa a hőmérsékletet 95°C-ra és a sütési időt 10 percre
6.
A málnát turmixold össze a balzsamecettel és a bazsalikomlevelekkel
4.
5.
6.
7.
A lazacfiléket a málnapürével és a főzőlevekkel elrendezzük a tálaló tányérokban