A méz és a málna édessége, a lime savanykás jegye és a lazac íze a Whirlpool W7 - W Collection 100%-os gőzfunkcióinak finomságával egyesül. Egy recept, amely egy kis édességgel kielégíti az érzékeit.
Gluténmentes
Pescetárius
Mindenevő
Hozzávalók
Friss lazac filé 600 g
Méz 30 g
Málna 100 g
Balzsamecet 20 ml
Friss bazsalikom 1 csokor
Lime 1
Rózsaszín bors egy csipetnyi
Tengeri só egy csipetnyi
Lépések
1. Egy tálban keverjük össze a mézet és a lime levét
2. Tegye a lazacfilét egy tálcára, majd kenje meg a mézes keverékkel, és ízesítse egy csipetnyi őrölt rózsaszín borssal és tengeri sóval.
3. Helyezze be a sütőbe a gőzben való sütéshez egy speciális perforált tepsire
1.
2.
3.
4. Töltse fel a tartályt folyó vízzel, amíg a kijelzőn megjelenik, hogy a tartály megtelt
5. Válassza a Pure Steam funkciót, majd állítsa a hőmérsékletet 95°C-ra és a sütési időt 10 percre
6. A málnát turmixold össze a balzsamecettel és a bazsalikomlevelekkel
4.
5.
6.
7. A lazacfiléket a málnapürével és a főzőlevekkel elrendezzük a tálaló tányérokban
8. Díszítsük friss bazsalikomlevéllel és tálaljuk
8.
Kapcsolódó termék:
SteamSense
A SteamSense technológia lehetővé teszi, hogy ételeit gőz hozzáadásával készítse el. A gőz-sütésnek köszönhetően az ételek sütés közben megőrzik tápanyagtartalmukat, nem száradnak ki, de mégis finom, ízletes ropogós külsőt és lágy puha belső részt kapnak.