Ez egy tipikus karácsonyi recept, Whirlpool sütőben megsütve, melyet megoszthat családjával és barátaival. Használja ki a Whirlpool Multisense szondát: nem kell aggódnia a főzési idő és a hőmérséklet miatt, erről a készülék automatikusan gondoskodik.
Mindenevő
Hozzávalók
Marhafilé
800 g
Vegyes gomba
300 g
Petrezselyem
1 csomó
Liszt
3 evőkanál
Leveles tészta
400 g
Tojás
1
Mák
1 kanál
Rózsaszín bors
1 teáskanál
Salt
Lépések
1.
A marhafilét 1 ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és egy tálba elrendezzük
2.
Hozzáadjuk a kockákra vágott gombát
3.
Megszórjuk liszttel, rózsaborssal és egy csipet sóval
2.
3.
4.
Adjunk hozzá durvára vágott petrezselymet
5.
Nyújtsuk ki a leveles tésztát és béleljünk ki azzal egy tepsit
6.
A húsból és gombából készült keveréket ráöntjük a leveles tésztára
4.
5.
7.
Fedjük be a felületet a maradék leveles tésztával
8.
Lekenjük felvert tojással és szórjuk meg mákkal
9.
A sütés következik, helyezzük be a szondát a keverék közepébe
8.
9.
10.
Válassza ki a "sült" kategóriát az automatikus sütőfunkcióknál, majd a "marhahúst" és a "barnulási fokozatot" (közepes). A főzési idő és a hőmérséklet a készülék automatikusan kiszámítja
11.
Nyomja meg a Start gombot a főzés megkezdéséhez
12.
Ha megsült, távolítsa el a szondát, és vegye ki a pitét a sütőből, majd szeletekre vágva tálalja