Egy fantáziadús recept, amely mindenkinek elnyeri a tetszését: ki ne szereté a pizzát? Ideális a szünetben vagy előételnek, a pizzetta gyorsan elkészül. A díszítésében csak a fantázia szabhat határt!

Hozzávalók
- Rusztikus kenyér 4 szelet
- Paradicsom püré 4 evőkanál
- Szardella filé 6 közepesre szeletelt
- Magozott, félbevágott olívabogyók néhány szem
- Mozzarella 50 g
- Oregáno csipetnyi
- Só csipetnyi
- Olaj -
Lépések
1.
Terítse szét a paradicsom pürét az összes szelet kenyérkén, majd szórja egyenletesen rájuk az olivabogyót és a szerdellát.
2.
Minden szeletet szórjon meg oregánóval és egy csipetnyi sóval, majd öntözze meg pár csepp olajjal.
3.
Fedje le a kockára vágott mozzarellával, és helyezze a pizzákat a mikrohullámú sütőben a grillsütő felső polcára.
4.
Süsse 5-7 percig, amíg a mozzarella megolvad és aranybarnára nem pirul.