Ravioli krémes paradicsomos szószban

  • Hivatkozás másolása a vágólapra
Ravioli krémes paradicsomos szószban main image
Képesség
Könnyű
Elkészítési idő
25 Perc
Főzési idő
20 Perc
Hány főre
4 fő
Egy alap főgás, mely kielégít minden ízlésvilágot. A tejszín és a paradicsompüré kombinációjából nyert mártást Sugo Rosa néven is nevezik, ami tökéletes egyveleget teremt sokféle ravioli tésztával: Önnek csak a tölteléket kell kiválasztania.
Ravioli krémes paradicsomos szószban ingredients
Mindenevő

Hozzávalók

  • Ravioli 500 g
  • Paradicsom püré 1 üveg
  • Zsíros tejszín 1 doboz
  • csipetnyi
  • Közepes hagyma 1
  • Bazsalikom levelek egy kevés

Lépések

1. Süsse a hagymát az olajban 2 percig egy Pyrex® edényben a mikrohullámú sütővel maximális teljesítmény mellett.
2. Öntse bele a paradicsom pürét, a sót és a bazsalikomot. Fedje le az edényt és 10 percig főzze a mikrohullámú funkcióval maximális teljesítmény mellett.
3. Öntse a tejszínt és főzze további 4 percig a mikrohullámú sütőben maximális teljesítmény mellett.
4. Adja hozzá a raviolókat a szószhoz, keverje és főzze 4 percig a mikrohullámú funkcióval maximális teljesítmény mellett. Tálalja az elkészített fogást.
Vonatkozó receptek