Egy alap főgás, mely kielégít minden ízlésvilágot. A tejszín és a paradicsompüré kombinációjából nyert mártást Sugo Rosa néven is nevezik, ami tökéletes egyveleget teremt sokféle ravioli tésztával: Önnek csak a tölteléket kell kiválasztania.

Hozzávalók
- Ravioli 500 g
- Paradicsom püré 1 üveg
- Zsíros tejszín 1 doboz
- Só csipetnyi
- Közepes hagyma 1
- Bazsalikom levelek egy kevés
Lépések
1.
Süsse a hagymát az olajban 2 percig egy Pyrex® edényben a mikrohullámú sütővel maximális teljesítmény mellett.
2.
Öntse bele a paradicsom pürét, a sót és a bazsalikomot. Fedje le az edényt és 10 percig főzze a mikrohullámú funkcióval maximális teljesítmény mellett.
3.
Öntse a tejszínt és főzze további 4 percig a mikrohullámú sütőben maximális teljesítmény mellett.
4.
Adja hozzá a raviolókat a szószhoz, keverje és főzze 4 percig a mikrohullámú funkcióval maximális teljesítmény mellett. Tálalja az elkészített fogást.