Finom előétel vagy ízletes egytálétel, egyszerűen úgy lehet leírni, mint egy ellenállhatatlan sós pite, amely lazaccal, cukkinivel és robiola sajttal készül.

Hozzávalók
- Leveles tészta, kinyújtva 120 g
- Füstölt lazac 50 g
- Cukkini 2
- Robiola (olasz lágy sajt) 120 g
- Tojás 2
- Bazsalikom 1 levél
- Kakukkfű 1 levél
- Fokhagyma 1/2 gerezd
- Metélőhagyma 1 levél
- Menta 1 levél
- Fehér bors egy csipet
Lépések
1.
Az összes fűszernövényt apróra vágjuk, és egy tálba tesszük.
2.
Adja hozzá a robiola sajtot, a tojást, sót és borsot, valamint a feldarabolt lazacot.
3.
Adja hozzá a vékony szeletekre vágott cukkinit.
4.
A leveles tésztával bélelje ki a Crisp tálat, miután eltávolította a köré tekert papírt.
5.
Töltsük meg a töltelékkel, és hajtsuk befelé a széleket.
6.
Tegye a mikrohullámú sütőbe, válassza a szellőztetett sütést, és állítsa be a hőmérsékletet 190 °C-ra 30 percre.
7.
Ha megfőtt, vegyük ki a mikrohullámú sütőből, vágjuk korongokra, díszítsük ehető virágokkal és friss fűszernövényekkel, és tálaljuk.