Finom szürke tőkehal, amely az innovatív Crisp Fry sütésnek köszönhetően a tetején ízletesen ropogós, miközben a belseje szaftos marad.
Hozzávalók
- Szürke tőkehal filé 500 g
- Kenyérmorzsa 200 g
- Petrezselyem 2 levél
- Majoranna 2 levél
- Bazsalikom 2 levél
- Citrom 1
- Kakukkfű 2 levél
- Fokhagyma 1 gerezd
- Extra szűz olívaolaj 4 kanálnyi
- Só egy csipet
- Fehér bors egy csipet
Lépések
1. Aprítsa fel az összes fűszernövényt, fokhagymát és citromhéjat, és tegye egy tálba a zsemlemorzsával együtt.
2. Adjunk hozzá olajat, sót és borsot.
3. Vágja a szürke tőkehalat körülbelül 1 ujjnyi vastag darabokra, amelyeket ezután mártsa zsemlemorzsába, és nyomkodja meg, hogy a bevonat biztosan megtapadjon.
4. Tegye a filéket a speciális Crisp tányérra.
5. Tegye a Crisp tányért a mikrohullámú sütőbe, válassza a Fry Crisp lehetőséget, és állítsa be a sütési időt 13 percre.
6. Ha megsült, tálaljuk a maradék fűszernövényekkel és olajjal elkevert krémes mártogatósokkal, és díszítsük ehető virágokkal.