Gyönyörű és elegáns készítmény, a szívnek és a léleknek egyaránt jót tesz.

Hozzávalók
- Friss tengeri sügér filé 2
- Mangó 300 g
- Zsemlemorzsa 120 g
- Lime 1
- Apróra vágott dió 30 g
- Friss majoranna 1 ág
- Só egy csipet

Lépések
1.
A majorannaleveleket válasszuk le a ágról, majd adjuk a zsemlemorzsához
2.
Adjunk hozzá 2 evőkanál extraszűz olívaolajat és keverjük össze
3.
Helyezze a filét a vágódeszkára, majd vágja félbe hosszában úgy, hogy az alsó része megmaradjon
2.
![Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step2]()

3.
![Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step3]()

4.
Helyezze a filét a zsemlemorzsába, és enyhén nyomkodja meg, hogy a halhoz tapadjon
5.
Helyezze a filét a Crisp tálra
6.
Helyezze be a tányért a mikrohullámú sütőbe a magasabb rács segítségével
4.
![Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step4]()

5.
![Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step5]()

6.
![Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step6]()

7.
Válassza a Dual Crisp Fry, panírozott halfilé lehetőséget, majd nyomja meg a Start gombot
8.
Főzés közben a mangót félbevágjuk, majd a pépet eltávolítjuk
9.
Keverjük össze a pépet a lime levével és egy csipet sóval
7.
![Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step7]()

8.
![Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step8]()

10.
Ha kész, tálaljuk a halfiléket a mangószósszal és szórjuk meg apróra vágott dióval