Tengeri sügér dióval és mangószósszal

  • Hivatkozás másolása a vágólapra
Tengeri sügér dióval és mangószósszal main image
Kapcsolódó termék:
DualCrisp
Fedezz fel
Képesség
Közepes
Elkészítési idő
25 Perc
Főzési idő
13 Perc
Hány főre
2 fő
Gyönyörű és elegáns készítmény, a szívnek és a léleknek egyaránt jót tesz.
Tengeri sügér dióval és mangószósszal ingredients
Pescetárius
Mindenevő

Hozzávalók

  • Friss tengeri sügér filé 2
  • Mangó 300 g
  • Zsemlemorzsa 120 g
  • Lime 1
  • Apróra vágott dió 30 g
  • Friss majoranna 1 ág
  • egy csipet
Tengeri sügér dióval és mangószósszal - video cover

Lépések

1. A majorannaleveleket válasszuk le a ágról, majd adjuk a zsemlemorzsához
2. Adjunk hozzá 2 evőkanál extraszűz olívaolajat és keverjük össze
3. Helyezze a filét a vágódeszkára, majd vágja félbe hosszában úgy, hogy az alsó része megmaradjon
2. Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step2
3. Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step3
4. Helyezze a filét a zsemlemorzsába, és enyhén nyomkodja meg, hogy a halhoz tapadjon
5. Helyezze a filét a Crisp tálra
6. Helyezze be a tányért a mikrohullámú sütőbe a magasabb rács segítségével
4. Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step4
5. Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step5
6. Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step6
7. Válassza a Dual Crisp Fry, panírozott halfilé lehetőséget, majd nyomja meg a Start gombot
8. Főzés közben a mangót félbevágjuk, majd a pépet eltávolítjuk
9. Keverjük össze a pépet a lime levével és egy csipet sóval
7. Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step7
8. Tengeri sügér dióval és mangószósszal - step8
10. Ha kész, tálaljuk a halfiléket a mangószósszal és szórjuk meg apróra vágott dióval
DualCrisp

Kapcsolódó termék:

DualCrisp

Kívül ropogós, bellül finoman puha érelek elkészítéséhez használja a Whirlpool DualCrisp funkciót. A különleges technológiának köszönhetően ételei egyenletesen melegednek át, a legjobb eredmény elérése érdekében.
Vonatkozó receptek