Gyönyörű és elegáns készítmény, a szívnek és a léleknek egyaránt jót tesz.
Hozzávalók
- Friss tengeri sügér filé 2
- Mangó 300 g
- Zsemlemorzsa 120 g
- Lime 1
- Apróra vágott dió 30 g
- Friss majoranna 1 ág
- Só egy csipet
Lépések
1. A majorannaleveleket válasszuk le a ágról, majd adjuk a zsemlemorzsához
2. Adjunk hozzá 2 evőkanál extraszűz olívaolajat és keverjük össze
3. Helyezze a filét a vágódeszkára, majd vágja félbe hosszában úgy, hogy az alsó része megmaradjon
2.
3.
4. Helyezze a filét a zsemlemorzsába, és enyhén nyomkodja meg, hogy a halhoz tapadjon
5. Helyezze a filét a Crisp tálra
6. Helyezze be a tányért a mikrohullámú sütőbe a magasabb rács segítségével
4.
5.
6.
7. Válassza a Dual Crisp Fry, panírozott halfilé lehetőséget, majd nyomja meg a Start gombot
8. Főzés közben a mangót félbevágjuk, majd a pépet eltávolítjuk
9. Keverjük össze a pépet a lime levével és egy csipet sóval
7.
8.
10. Ha kész, tálaljuk a halfiléket a mangószósszal és szórjuk meg apróra vágott dióval