A nyár minden színe és energiája ebben a gazpacho receptben, amely enyhén blansírozott és jégben lehűtött zöldségeken alapul, hogy megőrizzék színüket és így a frissességüket.
Vegetáriánus
Pescetárius
Mindenevő
Hozzávalók
Cékla
200 g
Sárgarépa
100 g
Zöldpaprika
50 g
Paradicsom
200 g
Almaecet
30 ml
Extra szűz olívaolaj
4 evőkanál
Só
Lépések
1.
Tegyen 2 vízzel teli gyorsforralót az indukciós főzőlapra
2.
Sózza meg enyhén, és állítsa be a Forralás funkciót
3.
Hámozza meg a sárgarépát, és vágja szeletekre
1.
2.
3.
4.
Dobja őket a forrásban lévő vízbe
5.
A paprikát vágja csíkokra, majd darabokra, és mártsa a második lábasba
6.
Csöpögtesse le, és tegye át egy tál jeges vízbe
4.
5.
6.
7.
Ismételje meg a műveletet a céklával
8.
Vágja be a paradicsomok alját, és mártsa őket 1 percre a jeges vízbe
9.
Lecsöpögtetjük, és jeges vízbe tesszük
7.
8.
9.
10.
Ha kihűltek, húzzuk le róluk a héjukat
11.
Csöpögtessük le a céklát, és tegye félre
12.
Turmixoljuk össze a zöldségeket ecettel, olajjal, egy csipet sóval és 2 jégkockával
10.
11.
12.
13.
Rendezzük el a rétegeket a poharakba egy kanál segítségével figyelve arra, hogy a színek keveredjenek, és tálaljuk