A nyár minden színe és energiája ebben a gazpacho receptben, amely enyhén blansírozott és jégben lehűtött zöldségeken alapul, hogy megőrizzék színüket és így a frissességüket.
Vegetáriánus
Pescetárius
Mindenevő
Hozzávalók
Cékla 200 g
Sárgarépa 100 g
Zöldpaprika 50 g
Paradicsom 200 g
Almaecet 30 ml
Extra szűz olívaolaj 4 evőkanál
Só
Lépések
1. Tegyen 2 vízzel teli gyorsforralót az indukciós főzőlapra
2. Sózza meg enyhén, és állítsa be a Forralás funkciót
3. Hámozza meg a sárgarépát, és vágja szeletekre
1.
2.
3.
4. Dobja őket a forrásban lévő vízbe
5. A paprikát vágja csíkokra, majd darabokra, és mártsa a második lábasba
6. Csöpögtesse le, és tegye át egy tál jeges vízbe
4.
5.
6.
7. Ismételje meg a műveletet a céklával
8. Vágja be a paradicsomok alját, és mártsa őket 1 percre a jeges vízbe
9. Lecsöpögtetjük, és jeges vízbe tesszük
7.
8.
9.
10. Ha kihűltek, húzzuk le róluk a héjukat
11. Csöpögtessük le a céklát, és tegye félre
12. Turmixoljuk össze a zöldségeket ecettel, olajjal, egy csipet sóval és 2 jégkockával
10.
11.
12.
13. Rendezzük el a rétegeket a poharakba egy kanál segítségével figyelve arra, hogy a színek keveredjenek, és tálaljuk
13.
Kapcsolódó termék:
Főzőlapok
Az indukciós főzőlapok legnagyobb előnye, hogy velük a főzés egyszerű és intuitív élménnyé válik