A kávénak számos előnye van, és gyakran használják arra, hogy lendületet adjon az elménknek, és növelje a koncentrációs (és ébrenléti) képességünket.
Hozzávalók
- Tej 700 ml
- Kakaópor 70 g
- Liszt 80 g
- Eszpresszó kávé 1 csésze kávé
- Amaretti keksz 60 g
- Vegyes bogyós gyümölcsök 150 g
Lépések
1. Egy tálban keverjük össze a cukrot a liszttel és a kakaóval
2. Lassan felöntve és folyamatos kevergetéssel adjuk hozzá a tejet
3. Adjuk hozzá a hűlni hagyott kávét
1.
3.
4. Helyezzen egy tapadásmentes serpenyőt az indukciós főzőlapra, és válassza ki a 6. Érzék funkciót
5. Görgessen a kijelzőmenüben a nyilakkal navigálva, és válassza ki a Forralás funkciót
6. Öntse a keveréket az edénybe, és adja hozzá a morzsolt amarettit
6.
7. Forralja fel és főzze körülbelül 10 percig folyamatos keverés mellett
8. Egyedi formákba öntjük, és legalább 1 órára hűtőbe tesszük
9. Tányérokon tálaljuk, és amaretti keksszel és bogyós gyümölcsökkel díszítjük
7.
8.
9.