Héjában sült burgonya

  • Hivatkozás másolása a vágólapra
Héjában sült burgonya main image
Képesség
Könnyű
Elkészítési idő
20 Perc
Főzési idő
20 Perc
Hány főre
4 fő
Egyszerű, olcsó köret, amely rengeteg főfogást kísérhet. Annak érdekében, hogy valami különlegeset alkosson, a burgonyát egy kis vajjal fűszerezheti, ahogy általában az USA-ban szokták készíteni.
Héjában sült burgonya ingredients
Gluténmentes
Vegetáriánus
Mindenevő

Hozzávalók

  • Nagyobb burgonya héjában 4 (kb. 200-250 g darabonként)

Lépések

1. Alaposan mossa meg a burgonyát, és több helyen is szúrkálja meg őket egy villa segítségével. Helyezze mikrohullámálló edénybe, fedje le és főzze 12-15 percig 750 W-on.
2. Fordítsa a másik felére a burgonyát és 4-5 percig főzze tovább, még mindig 750 W-on.
3. Ha valami extrán különlegesre vágyik: Készítsen egy rést a burgonyában, töltse meg a vajjal és egy csipet sóval, vagy adjon hozzá ízletes reszelt sajtot.
Vonatkozó receptek