Sült marha

  • Hivatkozás másolása a vágólapra
Sült marha main image
Képesség
Közepes
Elkészítési idő
45 Perc
Főzési idő
30 Perc
Hány főre
4 fő
Tipikus angolszász eredetű második fogás. Ahogy a neve is mondja, sütőben vagy akár lángon, véresebbre sütött marhahúst. Mind hidegen, mind melegen is szokták tálalni, vékonyra vagy vastagabb szeletekre vágva, a saját kifőzött zsírjával ízesítve.
Sült marha ingredients
Gluténmentes
Mindenevő

Hozzávalók

  • Bélszín 1 kg
  • Fekete bors csipetnyi
  • csipetnyi

Lépések

1. Hintsük meg a marhahús sóval-borssal és helyezzük egy sekélyebb mikrohullámálló edénybe. Fedje le és főzze 10 percig 750 W-on.
2. Fordítsa meg a marhahúst, és főzze 15-20 percig 350 W-on.
3. Főzés után a húst sózza meg, fedje le az alumínium fóliával és hagyja pihenni.
Vonatkozó receptek