Tökéletesen átsütött, zsenge, grillezett marhapofa szeletek, finom borsókrémmel és burgonyával tálalva.

Hozzávalók
- Marhahús filé 700 g
- Vaj 50 g
- Rozmaring 2 szál
- Csillagánizs 2
- Boróka 1 kanálnyi
- Friss borsó 200 g
- Krumpli 150 g
- Extra szűz olívaolaj 4 kanálnyi
- Fekete bors 1 csipet
Lépések
1.
Töltse fel a gőzölő alját vízzel a jelzett szintig. Tegye bele a kosarat, majd tegye bele a borsót és a vékony szeletekre vágott burgonyát. Tegye rá a fedelet, és a mikrohullámú sütőben 750 W-on 6 percig gőzölésre állítsa be.
2.
Tegyük az olajat, a rozmaringot, a borókát, a csillagánizst, a sót és a borsot egy tálba.
3.
Hagyja a szűzpecsenye szeleteket fél órán át pácolódni az olajban és a fűszerekben a hűtőszekrényben.
4.
Helyezze az üres Crisp tányért a mikrohullámú sütőbe, és 2 percre állítsa Crisp fokozatra, hogy előmelegedjen.
5.
Vegye ki a mikrohullámú sütőből, és óvatosan helyezze rá a szűzpecsenyéket.
6.
Tegye vissza a Crisp tányért a mikrohullámú sütőbe, és folytassa a sütést, további 4 percig állítsa Crisp fokozatra.
7.
Ha kész, vegye ki a szűzpecsenyéket, és vágja csíkokra.
8.
Díszítsük úgy, hogy egy kanál segítségével a tál aljára tesszük a borsókrémet és a burgonyát, majd hozzáadjuk a nyers borsót, és tálaljuk.
9.
Díszítse színes ehető virágokkal.